Solar Screen
SKY BLACK 99 XC

Product detail


Solar Screen
SKY BLACK 99 XC

SAMENSTELLING
1. Harde krasbestendige laag voor een lange levensduur en onderhoudsgemak bij het reinigen van de ramen

2. Gekleurd polyester zonder optische vertekening

3. Hechtlijm

4. Optisch hoogwaardig polyester, met metaalpartikels tegen IR-straling

5. Zelfklevende lijm, glaspolymerisatie binnen 15 dagen

6. Beschermfolie, na installatie weg te werpen

TECHNISCHE GEGEVENS
Gegevens berekend op basis van folie op helder glas van 3 mm dik (*op dubbel glas 4-16-4)

UV-transmissie 1 %
Transmissie van zichtbaar licht < 1 % Reflectie van zichtbaar licht buiten 88 % Reflectie van zichtbaar licht binnen 11 % Totale afgestoten zonne-energie 99 % Totale afgestoten zonne-energie 2* 99 % Verhouding zonlicht : Reflectie van zonne-energie 85 % Absorptie van zonne-energie 14 % Transmissie van zonne-energie 1 % Vermindering reflectie 100 % g-waarde 0.03 u-waarde 5.1 Beperking van warmteverlies (winter) Afgestoten infrarood (760-2500 nm) Schaduwcoëfficiënt 0.2 Type installatie : Buiten Lengte van rol 30.5 m Beschikbare breedten: 152 cm Samenstelling folie PET Dikte 100 μ Kleur van buitenaf : ZILVER

Questions about this or other products?

Don't hesitate and ask your question. We'll be happy to answer!

© Copyright – Dantasy Foils. All rights reserved. Consult our privacy policy.